torsdag den 6. juni 2013

Positive tegn på Randers sygehus

Randers sygehus ortopædkirurgisk ambulatorium, igen. Nej det er ikke brok og klage, næ jeg vil blot sige at der er ved at ske mere positive ting der. Årsagen er indtoget af yngre læger med et andet syn på tingene på hospitalerne.
Der er også andre hospitaler afdelinger på hospitalerne, hvor jeg har oplevet meget negative ting, her har jeg også klaget og det hjælper faktisk lidt. Jo flere der gør opmærksom på hvad der går galt skævt af alvorligere karakter, ikke små brok over maden eller fjernsyet der ikke virker og den slags.
De afdelinger som jeg havde mest bøvl med og var kritisabel har ændret sig til lidt mere positive oplevelser, igen her er der kommet noget yngre personale. Jo der er dog stadigvæk nogle som kan livet surt for en som patient, men de findes alle vegne, dem må man lige kort sige fra over for hvis det bliver for groft. Mange af dem er det med vilje de har bare fået den kedelige vane.
En ting må i huske på, når jeg kritiserer en afdeling så er det den afdeling og ikke hel hospitalet. Der finders afdelinger som fungerer godt. Afdelinger hvor personalet taler sammen og kan arbejde sammen som et team, også her kan man oplev forskelle hvilket hold der vagt.
Men jeg vil slutte her og sige der er gode positive tegn på der sker ændringer rundt omkring til det bedre.
Det kan kun fremad id en rigtig retning og vi som enkelt personer kan hjælpe med, sig når der noget groft galt.
Sig når du oplever noget småt positivt, det positive tilbagemeldinger smitter og dermed udvikler sig til noget bedre miljø på afdelingerne.
Vær ikke bange for at sige noget. Sundhedspersonalet rundt omkring i landet er til for dig og ikke omvendt. Sundhedspersonalet har en viden på forskellige området go du har din viden om dine sygdomme skader tænk på det. Prøv at få et ”sammenarbejde” om sygdommen skaden, det er noget nemmere at gøre med de yngre læger, mange af de ”gamle” er groet fast i bestemte rutiner, men nogle kan rykker ud af vanetækning. Det kræver mod og lidt høflig fra din side af, og ikke mindst vær mindre autoritets tro. Sundhedspersonalet er også menneske med følelser med gode og dårlige vaner lige som vi andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Reklame, tilsvining og anstødlige kommentarer fjernes.