mandag den 20. januar 2014

Insulin er gift for mig måtte jeg konstantere

Ja det sker dog en del positive ting i år. Jeg har truffet en beslutning efter gårsdagens noget barske oplevelse. Jeg stod op lidt i 7 og var ved at dejse om, blev ekstrem forpustet bare ved at komme ud af køjen, knugende smerte i hjerte og udstråling i kæbe og arm. Jeg er i forvejen hjerte patient. Ja der burde jeg have ringet til 112, men den beskidte afvisende holdning fra akut lægen der fulgte med sidste år engang, hvor han var sur over at jeg ringede 112 da jeg ikke så ud til at have problemer med vejrtrækningen. Det var bare ærgeligt for ham at det ikke var mig de ringede 112 men vagtlægen som jeg havde i røret. Så derfor ringede jeg til vagtlægen først så måtte de vurdere situationen, der blev ringet 112 og jeg røg afsted til akut afdelingen i Randers med hjertet. 
Jegvar der kun ½ dag på akutafdelingen for hjertet var det ikke galt med. Jeg havde en mistanke med min forværrende vejrtræknings besvær pga. vand i kroppen og i dag kan jeg mærke jeg har ret i min mistanke.  Der er nu også faktorer som gjorde at jeg sagde stop med insulin. Den har modsat virkning på mig. Jeg er ikke type 1 eller type 2 diabetiker, men blot forhøjet blodsukker som jeg heller ikke reager på som andre i type 2.
Jeg ved ikke hvorfor og hvad, hvordan det opstået, men en ting ved jeg denne ”hetz/stress” mod mig fra diverse læger er ikke godt for mit helbrede og da de ikke gider undersøge sagen nærmere hvad der går skævt i min behandling som startede medio 1990’erne, ikke gider at høre efter og tænke at jeg er en af dem hvor tingene ikke er som de skal være i følge dansk sygdoms standard norm.
Så kan jeg kun gøre en ting finde ud af hvad det koster i en klinik eller hos en specialist på området i Tyskland som vil kigge nærmere på det. Jeg må selv frem skaffe beviser for hvordan min krop reagere, jeg håber at jeg kan skaffe de penge som det koster.
I går da jeg dejse om besluttede jeg mig at droppe insulinen og jeg har det særdeles godt, ikke det store vejrtræknings besvær jeg kan bevæge mig mere normalt rundt. Dejligt.
Nogle sår som jeg nu har haft i små 2 måneder begynder at hele op for fuld skrue dette er lige før jeg kan se små forandringer i løbet af nogle få timer. Nå nok lidt over drevet men om et par dage er de væk og helet op.
Jeg føler mig særdeles fejlbehandlet og har fået ødelagt en hel del af mit liv. Man må ikke patient her i landet med mange forskelige sygdomme som symptommæssig overlapper hinanden.

Hav en god fornøjelig dag jeg har det i hvert fald nu og fremover.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Reklame, tilsvining og anstødlige kommentarer fjernes.