tirsdag den 15. april 2014

Ak ja transmiljøet

De to indlæg er mere til transkønnede som også kan læse på facebook
https://www.facebook.com/groups/336869369744689/
men det kunne være andre læste det her.
1.del

Læs dette uden at skøjte/skimte hen over teksten tak tag tid til det. Tak!
En anden ting slå en streg i sandet med klynkeriet og had over SK, ja det har været ekstrem strid i rigt mange år, men lad dog for pokker den nye ledelse som ser meget anderledes se på tingene komme til. De kan ikke gøre som de vil, de læge erklæring som de skal udfylde i sær til dem der ønsker fuld kønsskifte SKAL indeholde forskellige oplysninger som vi nok syne ser tåbelig og ikke har noget med vores kønsidentitet at gøre men der er påkrævet af retslægerådet eller er det en ommer hvis de rigtige ting ikke står der.
SST har også nogle retningslinjer, men der en gruppe mere det psykiatrien i hovedstad området har også noget at skulle have sagt, de så jo helst sexlogisk nedlagt sammen med en del politikere som gerne vil arbejde for det der sker. Det har været en kamp for at få oprettet en sexologisk klinik, selv om man i 1935 ønskede 5 sexologiske klinkker i landet oprettet.
Stop det der fis med at tro sexologisk klinik vil have eneret om tingene. Skal der være flere steder så må vi transkønnede, pårørende og andre lette røven og kontakte diverse hospitaler om de vil oprette og tage transkønnede med i deres specialbehandling. Hvert 2. år kan hospitalerne lægge billet ind om forskellige specialer.
Det er en myte at kun Rigshospitalet kun klare den slags opgaver. Det skyldes at de små specialer er lagt ude som landsdel funktion. Før i tiden var der ikke så mange transkønnede som henvendte sig til SK som det er nu.
Vores opgave er at få oplysning ud til diverse hospitaler, det er ikke regionerne der kan bestemme selv hvem der skal have hvilken speciale på hospitalet. Det er SST specialplanlægnings afdeling som har spændt ben igennem mange år. Men her kan regionen skubbe med på at få det ændret.


2.del som er nok først for men pyt

Jeg læste en debat på T-gruppens side om juridisk kønsskifte. I denne  debat fik jeg nok af at høre/læse om retten om at komme i et omklædningsrum. For mig lyder som at der nogen som ikke kan bruge hovedet og mener at det er en form for lov at kun kvinder uden vedhæng forneden kan komme i kvinde omklædningsrum og omvendte. Undskyld mig, det er noget af det mest tåbelige jeg hørt nu igennem længere tid.
Der findes da steder hvor der er fælles bad og omklædning, Der findes handicap omklædnings rum de må da benyttes i en. Er man i tvivl så spørger man dem der er om man kan få lov til at bruge det.
Det samme med den idiotiske holdning at fordi man transkønnet så kan man ikke komme i svømmehal, det er for de fleste steders ingen problem.  Problemet i omklædning og svømme hal opstår først ved snævert synet personale. Der er mange steder hvor der ikke er et problem, især i mindre byer og på landet, storbyerne er tolerancen meget mindre.
Men  lad det slå fast, det er ikke nogen lovgivning omkring hvem der må gå hen hvor, det er de enkelte omklædnings steders egne holding til det.
Et eksempel, når køen er for lang ved dame toilettet i musikhuset ja så går kvinderne ind til herrerne, er herre toilettet ude af drift så får de adgang på damesiden. Hvor svært kan det være, men man skal åbenbart have noget at pine sig selv med over bagateller og de med sige "stakkels mig" jeg må ikke dit og dat, nu hvor jeg har fået juridisk kønsskifte, sikke engang fis.
Dem der ønsker juridisk kønsskifte har nok en god grund til. Det at blive betragtet som det køn de inderst inde er fuldt ud, og hvad der er mellem benene er da trekvart hamrende ligegyldigt, det vedkommer dog mest ens sexpartner, hvis det i det hel taget spiller en rolle, om klitoris er meget lille ca. 2 cm er på 14 cm, følelserne er dog de samme undtagen udløsningen.
Her taller jeg primært om de MtK som ikke kan/vil se realiteter
Mange KtM har ikke noget at vifte med mellem benene og har ulige cpr nummer de går da enten ind i herreomklædning eller handicap omklædning de klynker da ikke over små ting.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Reklame, tilsvining og anstødlige kommentarer fjernes.