lørdag den 13. juli 2013

Sexologisk Klinik eneret på varetage transkønnedes skæbne?


Desværre er der åbenbart ikke andre syghuse her i landet som tør melde ud at de også kan klare opgaven. Nok mest på grund af uvidenhed og falden på halen over Rigshospitalet generelt. Det er jo et sted med specialister go'daw do.
Nok kan de være meget gode til nogle ting, generelt på Rigshospitalet, men det er jo primært embedsmænd/-kvinder som sidder og vurderer de på de ansøgninger om special behandling sådan ca. hvert anden år mener jeg det er. Hvem må hvad.
Et andet problem der hersker en afsindig berørings angst fra diverse behandlere side af især den lidt ældre generation af læger.En berørings angst når det drejer som en psykisk diagnose/symptom og det går helt galt når der er nogen der over at få fjernet deres sunde raske kønsdele. Uhdada!
De nye læger som lige er kommet ud og er på vej, ser gudskelov noget anderledes på tingene.

Man tænker ikke på, at for nogles vedkommende er det en plage, et handicap med et sæt forkert udstyr ”reproduktions udstyr”.
En murer kan jo ikke bruge strikke pinde til at mure med, hvis mureren er udstyret med det og ikke kan få det skiftet ud. Mureren vil gøre alt for at få det skiftet de strikke pinde ud med en murske, for at få et liv som mureren har det godt med.
Gå ud på jeres lokale sygehuse som i synes er relevante, fortæl, dem om dem det at være transkønnet, gå til jeres lokale politikere.
I skal selv gøre noget ude i de små lokale områder. Gør jer synligt. Brug min bog som er gratis og kan hentes herhttp://www.saxo.com/dk/transkoennet-informationer-en-opslags-bog-for-alle-der-vil-vide-mere_pdf_9788791572050?searchText=erwin%20j?hnk
Print den ud tag den med.


Jer på bunden må også gøre noget på den måde bakker i op om der arbejder på sagen længere oppe.
I vil være grov, stop jeres klynkeri og raseri udfald mod Sexologisk Klinik, se den anden vej og gør noget. Vis i er mennesker som har ret til et godt liv og få rettet op på nogle medfødte handicaps af forkert udstyrede kønsdele, vis at i ikke er sindssyge bare fordi i vil have justeret jeres køn, vis i er menneske og ikke symptomer, vis i er mennesker som falder ind i samfundet på lige for med alle andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Reklame, tilsvining og anstødlige kommentarer fjernes.